zondag 10 augustus 2014

Curried bubble and squeak


Een echt Engels kliekjes recept maar zo lekker. Ik maakte het trouwens niet van kliekjes hoor, maar van dat wat ik in de (koel)kast vond!

Zonnebloemolie, 1 ui gesnipperd, teen knoflook geperst, volle theelepel kerriepoeder, 400 gram koude gekookte aardappels in blokjes, geroosterd of verkruimeld, 250 gram gekookte witte kool of een andere soort kool of spruitjes, zout en peper.

Verhit de olie in een pan en bak de ui op laag vuur tot het zacht wordt en een beetje bruin kleurt. Voeg de knoflook en kerriepoeder toe.

Schep de aardappels bij het uimengsel en bak mee tot het wat kleur krijgt. Voeg de kool toe en bak kort mee. Aanbaksels schraap je los. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.

Serveer met tofu worst en curry saus of een gebakken ei

Bron: Veg Every Day

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen