vrijdag 6 juni 2014

Patate al coco

450 gr aardappels, 1 1/2 eetlepel ghee of olijfolie, 1/2 ui middelgroot en grof gesnipperd, teen knoflook fijn gehakt, 1/2 theelepel garam masala, 1/2 eetlepel kerriepoeder, 125 ml kokosmelk, paar sprietjes bieslook klein geknipt, zout , zwarte peper, citroensap.

Schil de aardappels, snij in blokjes en stoom ze beetgaar (ongeveer 10 minuten) Fruit ui en knoflook in ghee of olijfolie tot de ui glazig is. Voeg kruiden toe en specerijen en meng alles goed. Doe de aardappels erbij en bak kort mee. Schenk de kokosmelk erbij en breng op smaak met peper, zout, bieslook en citroensap.

Bron : De Easy Vegeterranean 

en GroenVoer

O,o,o wat hebben we gesmuld!!! We aten er gebakken sperzieboontjes bij met gember en knoflook, tofu pannenkoekjes en komkommersalade (recepten volgt nog)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen