zaterdag 7 juni 2014

Faglioni alla Zenzero of sperziebonen met gember...

500 gram sperziebonen, 3 eetlepels olijfolie extra vierge, 2 teentjes knoflook ongeschild, 1 eetlepel verse gember geschild en geraspt, 1 eetlepel bloem, zout, zwarte peper, citroensap.

Was de boontjes goed met koud water.

Snij de topjes van de boontjes en halveer ze. Kook de boontjes 10/15 minuten in water. Giet ze af en spoel ze af met koud water. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak knoflook en gember 1 minuut in de olie. Voeg de boontjes toe en bestrooi met zout en peper en bak nog 2 minuten. Strooi de bloem over de bonen, schep goed om en bak tot ze goudbruin zijn. Giet er wat citroensap en olijfolie over.

Bron: De Easy Vegeterranean 

en GroenVoer

Wij aten ze bij de kokos aardappels.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen